Goedenacht, wij zijn maandag weer geopend van 9:00 - 17:30

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Zodra je gaat beginnen met ondernemen zul je de nodige ambities en doelen voor jezelf opstellen. Om deze zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen vervullen heb je vrijwel altijd geld nodig. Echter is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat je kunt beschikken over dit geld. Wil jij evengoed je ambities waar kunnen maken? Zonder dat je tal van verschillende cijfers hoeft te publiceren? Ga dan voor zakelijk krediet zonder jaarcijfers! Middels zakelijk krediet aanvragen kun jij tot een bepaald limiet rood staan op je bankrekening. Door het enorme aanbod aanbieders van financieringen omtrent zakelijk krediet, begrijpt de Zakelijke FinancieringsUnie dat het vinden van een geschikte aanbieder geen eenvoudige kwestie is. Met behulp van ons betrouwbaar en onafhankelijk advies geeft Zakelijke FinancieringsUnie je graag het duwtje in de juiste richting.

Meer over zakelijk krediet 

Tot het zakelijk krediet rekenen we het uitlenen van geld aan klanten op zakelijk vlak. Tijdens het ondernemen kan het namelijk verkeren dat je op bepaalde momenten niet voldoende geld of vermogen tot je beschikking hebt om aan je ambities te kunnen voldoen. Om alsnog over voldoende krediet te beschikken kun je zakelijk krediet aanvragen. Vervolgens krijg je de beschikking over vreemd vermogen. Het achterliggende doel van dit vermogen is om voor meer liquiditeit te zorgen binnen jouw onderneming. Zakelijk krediet zonder jaarcijfers kan van positieve invloed zijn op de lange termijn planning van jouw onderneming.

Doordat je gebruikmaakt van extern vermogen krijg je te maken met rente. Desondanks kan het afsluiten van snel zakelijk krediet op de lange termijn een rendabele keuze zijn. Middels het aanvragen van krediet als extra zakelijk vermogen kunnen namelijk investeringen gerealiseerd worden die vervolgens weer meer omzet kunnen genereren. 

Zakelijk krediet aanvragen – Hoe gaat het in zijn werk?

Omtrent de aanvraag van krediet dat zakelijk gebruikt gaat worden, is het verstandig om rekening te houden met de meest voordelige rentetarieven die in omloop zijn in combinatie met de meest gunstige voorwaarden. Eén van deze voorwaarden waar je rekening mee kunt houden is het aanvragen van zakelijk krediet zonder jaarcijfers. In dat geval hoef je geen volledige klappers met documenten aan te leveren alvorens je gebruik kunt maken van zakelijk krediet. Zakelijke FinancieringsUnie bespreekt graag jouw mogelijkheden op het gebied van een succesvolle financieringsaanvraag. 

Meer informatie dankzij Zakelijke FinancieringsUnie

Dankzij de jarenlange ervaring van Zakelijke FinancieringsUnie, in combinatie met de expertise en persoonlijke aanpak, zorgen wij ervoor dat iedere onderneming een passend, bruikbaar en eerlijk advies krijgt. De Zakelijke FinancieringsUnie fungeert als zakelijke partner en houdt zodoende nadrukkelijk rekening met de meest gunstige rentetarieven gecombineerd met de beste voorwaarden. Wij hebben net als jou het streven om jouw ambities te kunnen vervullen.

Ben jij benieuwd wat Zakelijke FinancieringsUnie voor jou kan betekenen, of heb je gewoon behoefte aan wat extra informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis afspraak. Wij komen graag bij je langs en je bent ook altijd welkom bij één van onze kantoren! 

 

Weten wat de mogelijkheden zijn? Vul nu de haalbaarheidscheck in! 

Rechtsvorm
Deze gegevens hebben we nodig om een correct advies te kunnen geven.
Hoe lang is je bedrijf actief?
Deze gegevens hebben we nodig om een correct advies te kunnen geven.
Waar wil je de financiering voor inzetten?
Deze gegevens hebben we nodig om een correct advies te kunnen geven.
Gewenst kredietbedrag
*
Dit veld is verplicht.
Gegevens
*
*
*
*
We krijgen dagelijks veel aanvragen. Voor advies en eventueel hypotheekofferte later is het belangrijk dat deze gegevens volledig en correct worden ingevuld. Aanvragen zonder naam, telefoonnummer & emailadres kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Let ook op dat u een geldig e-mailadres heeft ingevuld.
 
Laagste rente
4.0%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 4,0%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, de adviseur gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Rick

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
4.0%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact