Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 9:00 - 17:30

Zakelijke lening

Wil je een onderneming starten of heb je plannen met je onderneming? Wil je graag uitbreiden, een bedrijfspand aankopen of verbouwen, of wil je voorraad inkopen? Dan ben je op zoek naar een zakelijke lening voor jouw onderneming. Door het grote aanbod van zakelijke leningen en aanbieders is het als ondernemer moeilijk om een passende financiering te vinden. Zakelijke FinancieringsUnie biedt je een transparant overzicht en helpt je om je zakelijke plannen (ambities) te realiseren.

Wat houdt een zakelijke lening in?

Een lening voor ondernemers en ZZP'ers om op korte termijn werkkapitaal te vergroten wordt een zakelijke lening genoemd. Door middel van een zakelijke lening kan zowel de startende als groeiende ondernemer investeren om zo te kunnen groeien. De looptijd van de zakelijke lening hangt af van diverse factoren, zo varieert de looptijd tussen 6 maanden tot 5 jaar. Bij het afsluiten/aanvragen van een zakelijke lening is het belangrijk dat de zakelijke lening tegen de meest gunstige voorwaarden wordt afgesloten.

Hoe een zakelijke lening aanvragen?

Een zakelijke lening aanvragen gaat uiteindelijk altijd via een geldverstrekker. De financiële adviseur zal samen met je de financiering bespreken die bij jouw financieel vraagstuk past. De geldverstrekker (in meeste gevallen een bank) leent jou het zakelijk krediet en maakt duidelijke afspraken omtrent de voorwaarden. Om de slagingskans van je zakelijke lening aanvraag te kunnen verhogen, zijn er bepaalde belanghebbende factoren en aspecten.

Hoewel het aanvragen van een zakelijke lening niet verrassend moeilijk is, is het altijd beter om een zakelijke lening via een tussenpersoon aan te vragen. Niet alleen verhoogt het de slagingskans van de aanvraag aanzienlijk, het resulteert in meeste gevallen ook in een gunstiger rentetarief en betere voorwaarden. Een tussenpersoon beschikt namelijk over een transparant overzicht van álle Nederlandse geldverstrekkers en kan hierdoor het aanbod vergelijken. Daarbij weten geldverstrekkers dat, wanneer een tussenpersoon een offerte indient, er meerdere aanvragen bij meerdere geldverstrekkers worden geplaatst. De geldverstrekkers zullen, om de zakelijke lening aanvraag te mogen realiseren, een scherp rentetarief aanbieden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zakelijke FinancieringsUnie is een onafhankelijke financiële partij die ondernemers ondersteunt met hun financiële vraagstukken. Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk advies zijn wij gespecialiseerd in zakelijke financieringen. Wij weten welke belanghebbenden factoren en aspecten de slagingspercentage verhogen, en voorzien hierin de beste voorwaarden en de meest gunstige rentetarieven.

Wil je graag weten wat wij voor jouw financieel vraagstuk(ken) kunnen betekenen? Wij nodigen je graag vrijblijvend uit voor een gratis kennismakingsgesprek, of komen graag bij je op locatie. Tijdens dat gesprek zullen we samen de mogelijkheden bespreken.

Laagste rente
1.90%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 1,90%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" Heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt! Ik en mijn vriendin zijn startende ondernemer en toch hebben we een hypotheek kunnen krijgen terwijl zeker 10 andere instanties ons niet eens wilde helpen. "

Anoniem

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
1.90%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact