Goedenavond, wij zijn maandag weer geopend van 9:00 - 17:30

Bedrijfslening

Bevindt je onderneming zich in de groeifase en wil je graag de volgende stap zetten richting het opbouwen van een stabiele onderneming? Wellicht dat een bedrijfslening het overwegen waard is. Een bedrijfslening is echter beschikbaar in tal van verschillende vormen. Vanwege de grote hoeveelheid aan financieringsmogelijkheden, leningen en aanbieders die er zoal zijn, is keuzes maken lang niet altijd even eenvoudig. Zakelijke FinancieringsUnie begrijpt de complexiteit van de situatie en begeleidt je dan ook graag met behulp van een eerlijk en transparant overzicht van jouw mogelijkheden. Op deze manier kun je op een doordachte wijze je bedrijfslening aanvragen en vervolgens implementeren om zodoende een stap dichterbij die succesvolle onderneming te komen!

Meer weten over een bedrijfslening?

Een bedrijfslening kan fungeren als middel om een bedrijf op zowel korte als lange termijn te laten groeien. Bij het aanvragen van een lening voor je bedrijf vraag je als het ware vreemd vermogen aan bij een externe financieringspartij in de vorm van bijvoorbeeld een bank. Met name wanneer je startende bent met jouw onderneming, is het lang niet altijd eenvoudig om alles uit eigen zak te betalen, ook al is dat hetgeen dat je het liefste doet. Vandaar dat het gebruiken van een lening voor je bedrijf hulp kan bieden om je bedrijf daadwerkelijk te laten groeien. 

Ondanks het feit dat je bij het afsluiten van een bedrijfslening te maken krijgt met een bepaalde rente, is het op lange termijn doorgaans rendabel. Door middel van deze lening kunnen bepaalde investeringen gerealiseerd worden die op hun beurt weer kunnen bijdragen aan de groei van jouw onderneming. Hierbij is het echter wel van belang dat een lening voor je bedrijf wel tegen het meest gunstige rentetarief en bijkomende voorwaarden wordt afgesloten.  

Een bedrijfslening aanvragen via Zakelijke FinancieringsUnie!

Wanneer je bezig bent met de realisatie van een bedrijfslening wil je logischerwijs dat deze lening snel en zonder al te veel tegenwind tot stand komt. Door middel van de combinatie van onze jarenlange ervaring en de persoonlijke aanpak brengen wij een onderbouwd advies uit dat er voor zorgt dat de bedrijfslening aanvragen zo vloeiend mogelijk zal verlopen. In onze rijke geschiedenis hebben we al tal van verschillende aanvragen verwerkt. Hierdoor weet Zakelijke FinancieringsUnie exact hoe de aanvraag van een lening voor je bedrijf het beste in gang kan worden gezet. Doordat we als geen ander weten waar op gelet dient te worden, kunnen we onze klanten voorzien van de meest gunstige rentetarieven tegen de beste voorwaarden. Zakelijke FinancieringsUnie heeft het streven om zowel jouw als onze doelen te kunnen realiseren. 

Om dit alles nu eens rustig te bespreken, kunnen we op gesprek komen op een locatie en tijd die jou het beste uitkomt. Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid om langs te komen bij één van onze kantoren. Heb jij behoefte aan meer informatie omtrent een aanvragen van een lening voor je bedrijf, of wil je graag gebruikmaken van een gratis afspraak om jouw mogelijkheden te bespreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door middel van de contactpagina!
 

Laagste rente
4.0%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 4,0%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" “Ten einde raad was ik. Al jaren was ik bezig om een hypotheek af te sluiten voor mijn paardenhouderij, maar bij het horen van de woorden paard en agrarisch, gingen alle deuren keer op keer weer dicht. Daarbij opgeteld de vinkjes mentaliteit in het bankwezen en mijn drama was geheel compleet. Toch bleef ik zoeken en moed houden. Google bleek in dit geval weer mijn beste vriend en ik vond Roel van de zakelijk financieringsunie. Leuke spontane foto en een goed verhaal. Vooral het stuk dat Roel zelf uit het bankwezen kwam en daar vond dat hij de ondernemer niet naar behoren kon helpen, sprak mij enorm aan. Ik dacht (een beetje tegen beter weten in), ik probeer het gewoon nog een keer. Nee heb je, ja kun je krijgen tenslotte. Na een verhelderend gesprek en de nodige uitwisseling aan gegevens, koppelde Roel mij al snel aan Stephanie van de hypotheken Unie. Zij heeft mij ook echt fantastisch geholpen! Altijd heeft Stephanie mij alles zo begrijpelijk uitgelegd, creatief meegedacht en mij altijd -uit eigen beweging- van iedere stap volledig op de hoogte gesteld. Het resultaat mag er dan ook zijn, de hypotheek is gepasseerd! Ik kan niet in woorden uitbrengen hoe gelukkig ik ben met dit resultaat dat eerst wel onmogelijk leek. Roel en Stephanie, onwijs bedankt voor jullie kunde en doorzettingsvermogen! Dank zij jullie ga ik een rooskleurige toekomst tegemoet.” Nicky Star, Equinova "

Nicky

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
4.0%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact