Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 9:00 - 17:30

Snel zakelijk krediet 

Als ondernemer zijnde ben je logischerwijs uiterst ambitieus wat betreft jouw onderneming. Om enigszins te kunnen voldoen aan al deze ambities, heb je echter wel voldoende geld nodig. Het bezitten van voldoende geld is lang niet altijd een gegeven. Om evengoed jouw ambities te kunnen vervullen, kun je gebruik maken van snel zakelijk krediet. Door middel van zakelijk krediet krijg je de mogelijkheid om tot aan een bepaald limiet in het rood te staan op jouw betaalrekening. Om dit daadwerkelijk te kunnen realiseren, dien je krediet aan te vragen. Gezien het grote aanbod aanbieders van dergelijke financieringen, begrijpt Zakelijke FinancieringsUnie de complexiteit van het vinden van een geschikte aanbieder én het maken van de juiste keuze. Met ons eerlijk, transparant en onafhankelijk advies helpen we jou graag verder. Welke ambities deel jij met ons? 

Snel zakelijk krediet : alles wat je moet weten!

Zakelijk krediet heeft betrekking op het uitlenen van geld aan zakelijke klanten. Het is namelijk normaal dat je niet altijd over voldoende financiële middelen beschikt voor je onderneming. In dit geval kun je zakelijk krediet aanvragen om vervolgens vreemd vermogen tot je beschikking te krijgen. Door gebruik te maken van dit snel zakelijke krediet, krijg je de beschikking over meer liquide middelen binnen jouw onderneming. Dit kan vervolgens positief bijdragen aan het runnen van jouw onderneming. Met name op de lange termijn kan het aanvragen van snel zakelijk krediet een winstgevende factor zijn. 

Ondanks de rente waarmee je rekening dient te houden, kan het afsluiten van dergelijk krediet op lange termijn dus wel degelijk rendabel zijn. Je krijgt namelijk door het aanvragen van krediet extra vermogen ter beschikking. Met het extra vermogen kun je investeringen realiseren, die op hun beurt, een groei kunnen realiseren. Neem voorafgaand uitgebreid de moeite om de meest gunstige rentetarieven en voorwaarden, omtrent zakelijk krediet, te analyseren. Een gunstig rentetarief is immers de eerste 'winst' die je op het aanvragen van zakelijk krediet kunt behalen. 

Zakelijk krediet aanvragen – hoe werkt het?

Om snel zakelijk krediet aan te kunnen vragen, dien je rekening te houden met diverse relevante aspecten. Je dient namelijk te beschikken over meerdere relevante gegevens en documenten die betrekking hebben op jouw onderneming. Zodoende krijgt de aanbieder van het zakelijke krediet inzicht in jouw onderneming en de bijkomende (eventuele) risico's. Zakelijke FinancieringsUnie kan uitstekend fungeren als partner, gedurende zowel het zoeken als opstellen van deze gegevens.

Meer weten? Raadpleeg Zakelijke FinancieringsUnie

Het team van Zakelijke FinancieringsUnie beschikt over jarenlange ervaring. Door gebruik te maken van de expertise en persoonlijke aanpak die wordt geboden, kan iedere onderneming worden voorzien van een bruikbaar advies, omtrent het aanvragen van snel zakelijk krediet. We kennen als zakelijke partner het belang van gunstige rentetarieven en voorwaarden. Wij van de Zakelijke FinancieringsUnie hebben het voornemen om je met iedere stap bij te staan, omtrent de ontwikkelingen van jouw onderneming.

Laagste rente
4.0%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 4,0%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" Kortgeleden hebben voor het eerst een bedrijfspand aangekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. Werden goed geïnformeerd en konden daardoor een goed overwogen besluit nemen voor het aangaan van een financiering. Vanaf de aanvraag van de financiering tot en met de afsluiting, was de adviseur goed bereikbaar en werden onze vragen snel en efficiënt beantwoord. "

Simon roozenburg

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
4.0%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact