Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 9:00 - 17:30

Zakelijk krediet

Als ondernemer krijg je met regelmaat te maken met talloze ambities. Om deze ambities te kunnen vervullen heb je geld nodig. Dit is echter lang niet altijd vanzelfsprekend. Alsnog de wens om je ambities te vervullen? Overweeg dan een zakelijk krediet! Dit maakt het mogelijk om binnen een bepaald limiet rood te staan op je betaalrekening. Om dit te kunnen realiseren dien je een zakelijke financiering aan te vragen. Vanwege het enorme aanbod aanbieders van financieringen op het gebied van zakelijk krediet begrijpen wij van Zakelijke FinancieringsUnie dat het lastig kan zijn om hier een juiste keuze in te maken. Door middel van eerlijk en onafhankelijk advies helpt Zakelijke FinancieringsUnie je graag verder. Durf jij te dromen? Neem dan contact met ons op.

Alles over zakelijke krediet

Zakelijk krediet vervult de behoefte naar liquide middelen om zo te kunnen groeien. Het kan namelijk voorkomen dat je niet voldoende geld of vermogen tot je beschikking hebt. In dit geval krijg je vreemd vermogen tot je beschikking. Het lenen van dit vermogen heeft als doel om meer liquiditeit te creëren bij een onderneming en zodoende optimaal te kunnen ondernemen. Een zakelijke kredietverlening kan op positieve wijze bijdragen aan de lange termijn planning van een onderneming. 

Ondanks de rente waarmee je te maken krijgt bij krediet voor zakelijk gebruik, kan het afsluiten van zakelijk krediet op lange termijn een doorgaans rendabele keuze zijn. Door middel van het aanvragen van krediet als extra vermogen, kun je namelijk investeringen realiseren die, op hun beurt, meer omzet met zich meebrengen. Het is echter wél verstandig om stil te staan bij het meest voordelige rentetarief en voorwaarden, omtrent het afsluiten van zakelijk krediet. Het genereren van rentabiliteit begint namelijk bij het aanvragen van zakelijke krediet tegen de juiste voorwaarden. 

Zakelijk krediet aanvragen – hoe werkt het?

Om succesvol zakelijk krediet aan te vragen, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal verschillende aspecten. Om in aanmerking te komen voor zakelijk krediet dien je namelijk te beschikken over verschillende gegevens en documenten die betrekking hebben op jouw onderneming. De aanbieder die voorziet in het zakelijk krediet aanvragen kan op deze manier inzicht krijgen in mogelijke risicofactoren- én mogelijke rendabiliteit van jouw onderneming. Zakelijke FinancieringsUnie zal je bijstaan in zowel het zoeken als het opstellen van deze gegevens om uiteindelijk een succesvolle aanvraag te kunnen realiseren. 

Meer info over zakelijk krediet dankzij Zakelijke FinancieringsUnie

Zakelijke FinancieringsUnie heeft de beschikking over een jarenlange ervaring. Door middel van onze expertise en gepersonaliseerde aanpak maken wij het mogelijk om iedere onderneming te voorzien van een passend en bruikbaar advies op het gebied van zakelijk krediet voor jouw onderneming. Als zakelijk partner kent Zakelijke FinancieringsUnie het belang van gunstige rentetarieven en de beste voorwaarden. Wij hebben het voornemen om alles te doen om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij durven te dromen, doe jij mee?

Ben jij benieuwd wat Zakelijke FinancieringsUnie voor jou kan betekenen, of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis afspraak. Wij helpen je graag verder!
 

Laagste rente
1.90%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 1,90%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" Kortgeleden hebben voor het eerst een bedrijfspand aangekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. Werden goed geïnformeerd en konden daardoor een goed overwogen besluit nemen voor het aangaan van een financiering. Vanaf de aanvraag van de financiering tot en met de afsluiting, was de adviseur goed bereikbaar en werden onze vragen snel en efficiënt beantwoord. "

Simon roozenburg

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
1.90%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact