Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 9:00 - 17:30

Zakelijk krediet

Als ondernemer krijg je met regelmaat te maken met talloze ambities. Om deze ambities te kunnen vervullen heb je geld nodig. Dit is echter lang niet altijd vanzelfsprekend. Je hebt al geprobeerd een zakelijke lening aan proberen te vragen bij je bank voor je (MKB) bedrijf. De aanvraag voor zakelijk krediet wil de bank echter niet afsluiten o.b.v. je plannen. Een onafhankelijke financiële partij kan je hierin ondersteunen. Benieuwd wat de toevoegde waarde is van een onafhankelijke intermediair voor het vergelijken van zakelijke kredieten
en leningen voor bedrijven?

Voor startende ondernemers maar ook de meer ervaren bedrijven worstelen met het verkrijgen van een (juiste) zakelijke financiering. De dienstverlening van de bankwereld laat soms ook wat te wensen over. Dit heeft een tweetal oorzaken. Tegenwoordig is er een te kort aan ervaren accountmanagers bij de banken en daarnaast is er een scherpe prijsdruk ontstaan welke de banken ertoe heeft aangezet om haar processen te stroomlijnen. Dit heeft tot gevolg dat veel zakelijke financieringsaanvragen (te) snel moeten worden afgewerkt en er nog weinig tijd overschiet om een klant juist te adviseren de mogelijkheden van zakelijke leningen.

Vanwege het enorme aanbod aanbieders van financieringen op het gebied van zakelijk krediet begrijpen wij van Zakelijke FinancieringsUnie dat het lastig kan zijn om hier een juiste keuze in te maken. Door middel van eerlijk en onafhankelijk advies helpt Zakelijke FinancieringsUnie je graag verder. Durf jij te dromen? Neem dan contact met ons op.

Alles over zakelijk krediet

Zakelijk krediet vervult de behoefte naar liquide middelen om zo te kunnen groeien. Het kan namelijk voorkomen dat je niet voldoende geld of vermogen tot je beschikking hebt. In dit geval krijg je vreemd vermogen tot je beschikking. Het lenen van dit vermogen heeft als doel om meer liquiditeit te creëren bij een onderneming en zodoende optimaal te kunnen ondernemen. Een zakelijke kredietverlening kan op positieve wijze bijdragen aan de lange termijn planning van een onderneming. 

Ondanks de rente waarmee je te maken krijgt bij krediet voor zakelijk gebruik, kan het afsluiten van zakelijk krediet op lange termijn een doorgaans rendabele keuze zijn. Door middel van het aanvragen van krediet als extra vermogen, kun je namelijk investeringen realiseren die, op hun beurt, meer omzet met zich meebrengen. Het is echter wél verstandig om stil te staan bij het meest voordelige rentetarief en voorwaarden, omtrent het afsluiten van zakelijk krediet. Het genereren van rentabiliteit begint namelijk bij het aanvragen van zakelijke krediet tegen de juiste voorwaarden. 

Zakelijk krediet aanvragen – hoe werkt het?

Om succesvol zakelijk krediet aan te vragen, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal verschillende aspecten. Om in aanmerking te komen voor zakelijk krediet dien je namelijk te beschikken over verschillende gegevens en documenten die betrekking hebben op jouw onderneming. De aanbieder die voorziet in het zakelijk krediet aanvragen kan op deze manier inzicht krijgen in mogelijke risicofactoren- én mogelijke rendabiliteit van jouw onderneming. Zakelijke FinancieringsUnie zal je bijstaan in zowel het zoeken als het opstellen van deze gegevens om uiteindelijk een succesvolle aanvraag te kunnen realiseren.

Zakelijke leningen financieren anno nu

Banken leggen de lat duidelijk steeds hoger voor ondernemers die een zakelijke financiering willen aantrekken. Er wordt duidelijk steeds meer van de ondernemer verlangd. De banken willen tegenwoordig het liefst een kant en klaar ondernemingsplan zien dat volledig is gedocumenteerd. Dit heeft twee oorzaken; de bank wil efficiënter gaan werken en probeert haar analysewerk te versnellen door veel informatie van de ondernemer te vragen. Daarnaast willen de banken een steeds betere risico-inschatting kunnen maken. Daarom wordt een financieringsaanvraag tegenwoordig vaak door de ondernemer in samenwerking met de accountant opgesteld. Ook zijn er veel ondernemers die zonder begeleiding het traject doorlopen.

Daarnaast beperken accountants zich over het algemeen tot een financiële onderbouwing van je investeringsplannen zonder daarbij goed de achtergrond inzichtelijk te maken. Vaak heeft de bank dan aanvullende vragen over onderliggende kwesties en kan ze niet snel genoeg een beslissing nemen. Dit vertraagt het proces en onze ervaring is dat het hierdoor moeilijker wordt om de juiste financiering aan te trekken.
Onafhankelijk intermediar voor zakelijk financieren
De Zakelijke Financieringsunie is een volstrekt onafhankelijk organisatie en heeft contacten met meerdere bankinstellingen die zakelijke leningen voor zakelijk financieren verstrekken. Al deze instellingen hebben haar specifieke kwaliteiten en mogelijkheden. De Zakelijke Financieringsunie is in staat om de juiste financiële instelling te vinden die je zakelijke aanvraag wel wil financieren.

Een bedrijfsfinanciering specialist van de Zakelijke Financieringsunie is afkomstig uit het bankwezen en weet dan ook precies welke informatie een bank op haar bureau wil krijgen voor de juiste basis waarop ze een snelle een goede afweging kunnen maken. Hierdoor wordt tijd bespaard bij de ondernemer, de accountant en de bank.

Zakelijk krediet dankzij Zakelijke FinancieringsUnie

De Zakelijke Financieringsunie is een onafhankelijke adviseur op het gebied van bedrijfsfinancieringen en zakelijke kredieten. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om financieringsaanvragen te onderbouwen zoals banken dat graag willen zien. Onze bedrijfsfinanciering intermediairs weten banken te bewegen om zaken met jouw bedrijf te doen, mits ze natuurlijk de juiste indruk hebben van de plannen voor je bedrijf.

Door onze jarenlange ervaring in de sector spreken de zakelijke krediet adviseurs van 'de Zakelijke Financieringsunie' de taal van de banken. We weten welke informatie nodig is om een bank snel en goed een beoordeling te laten maken van jouw zakelijke financieringsaanvraag. De Zakelijke Financieringsunie opereert dan ook onafhankelijk van de geldverstrekkers op de zakelijke markt. Ben jij benieuwd wat Zakelijke FinancieringsUnie voor jou kan betekenen, of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis afspraak. Wij helpen je graag verder!

Specialist in zakelijke lening financiering

Laat je overtuigen door onze kennis en kunde! Wij mochten al voor veel ondernemers een zakelijk krediet verzorgen, hun ervaring lees je op onze reviewpagina.  Zo krijg je een goed idee van de kwaliteit van onze dienstverlening bij het verstrekken van zakelijk krediet.

Door middel van onze expertise en gepersonaliseerde aanpak maken wij het mogelijk om iedere onderneming te voorzien van een passend en bruikbaar advies op het gebied van zakelijk krediet voor jouw onderneming. Als zakelijk partner kent Zakelijke FinancieringsUnie het belang van gunstige rentetarieven en de beste voorwaarden. Wij hebben het voornemen om alles te doen om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij durven te dromen, doe jij mee? Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis eerste gesprek.

Laagste rente
4.0%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 4,0%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" Vakkundig en prettige begeleiding. Kortgeleden hebben voor het eerst een bedrijfspand aangekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. Werden goed geïnformeerd en konden daardoor een goed overwogen besluit nemen voor het aangaan van een financiering. Vanaf de aanvraag van de financiering tot en met de afsluiting, was de adviseur goed bereikbaar en werden onze vragen snel en efficiënt beantwoord. "

Chantal Roozenburg-Kleijweg

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Advies aanvragen


Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
4.0%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
Cookies op Zakelijke FinancieringsUnie Zakelijke FinancieringsUnie gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie