Goedenavond, wij zijn maandag weer geopend van 9:00 - 17:30

Herfinanciering

Ben je een bestaande ondernemer met lopende financieringen? Benieuwd of de constructie en rente van de financiering nog steeds past bij jouw huidige situatie? Wij onderzoeken graag de mogelijkheden omtrent het herfinancieren van jouw bestaande zakelijke lening. Wellicht kan jouw maandlast flink omlaag, of kunnen we ervoor zorgen dat de constructie past bij jouw toekomstplannen.

Door het grote aanbod zakelijke financieringen en verschillende financieringspartijen, zie je als ondernemer door de bomen het bos niet meer. Welke financieringsvorm sluit aan op jouw actuele vraagstuk? Lees hieronder op deze pagina meer over de mogelijkheden rondom een herfinanciering of neem contact met ons op en plan een afspraak in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij nemen de tijd voor je en adviseren je over al jouw financiële vraagstukken. Het kennismakingsgesprek kan zowel plaatsvinden bij jou thuis, op de zaak of bij één van onze kantoren: jouw voorkeur is hierin bepalend. 

Wat houdt een herfinanciering in?

Niet enkel een nieuwe financiering is iets waar wij je bij kunnen helpen, maar ook de herfinanciering van lopende zakelijke leningen of andere soorten financieringen, zoals een voorraad financiering of goodwill financiering. In dat geval kijken we naar het huidig rentecontract en constructie om te berekenen of het oversluiten van de rente en eventueel aanpassen van de constructie een voordeel kan opleveren voor jouw onderneming. Door de lage rentestand krijgen we vaak de vraag van ondernemers of zij de lening wellicht kunnen oversluiten of herfinancieren en daarmee kunnen besparen op de rentelast. We gaan niet roepen dat het te allen tijde goedkoper kan, maar in veel gevallen kunnen wij je voorzien van een passend en toekomstbestendig advies waar sprake is van maandlastenverlichting. Naast eventuele maandlastenverlichting kijken we ook naar de huidige constructie en vorm van de lening. Past deze nog steeds bij de huidige onderneming en haar toekomstplannen of zijn wijzigingen hierin wellicht het overwegen waard?

Wij brengen graag de mogelijkheden met betrekking tot een herfinanciering in kaart middels transparant en onafhankelijk advies.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en plan een vrijblijvend en gratis adviesgesprek in. 

Je bent van harte welkom op een van onze kantoren, of wij komen graag een keer bij je langs. We hopen je snel te ontmoeten!

Laagste rente
4.0%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 4,0%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" Andere kantoren kregen het niet rond, Stefan wel!! Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, ***** gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Anoniem

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
4.0%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact