Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 9:00 - 17:30

Wie zijn wij?

Zakelijke FinancieringsUnie bestaat uit een klein team van professionals die snappen wat het ondernemerschap inhoudt. Elk vraagstuk is uniek en zo behandelen wij deze ook. Geen checklists en standaardformulieren maar juist maatwerk. 

Wij nemen de tijd voor jou en plannen een afspraak in hoe, waar en wanneer je dat wilt. Bij jou thuis, op de zaak of bij ons op kantoor: het kan allemaal. Wij kenmerken ons niet door een 9 tot 5 mentaliteit, strak in pak of dure vaktermen maar juist door ons laagdrempelig contact, flexibiliteit en effectiviteit.  

Ondernemers zijn bij veel banken het ondergeschoven kindje. De vraagstukken zijn in de ogen van velen té complex of niet haalbaar. Dit resulteert vaak in lange doorlooptijden en uiteindelijk teleurstelling bij de ondernemer. Wij dachten: dat kan anders. Misschien zelfs beter. Wij komen zelf uit het bankwezen en hebben deze shift van dichtbij meegemaakt. Daarom hebben wij de stap genomen om te ondernemen, vóór ondernemers. Om weer dichter bij de ondernemer te komen en écht te kunnen helpen.

Onze aanpak

Onze aanpak is anders: transparant, snel en persoonlijk. Daarom plannen we bij een financieringsaanvraag altijd een kennismakingsgesprek in. De kosten voor dit gesprek nemen wij voor eigen rekening. Tijdens dit gesprek bespreken we samen de wensen en doelen die jij hebt als ondernemer. Aan de hand daarvan maken wij een analyse over de haalbaarheid en maken een onafhankelijke vergelijking van alle banken. Elke casus is namelijk anders en moet ook zo behandeld worden. Onze fee kunnen we daarom ook pas bepalen op het moment dat wij een goed beeld hebben van jouw vraagstuk.

Door onze ervaring kennen wij het acceptatiebeleid van de banken en weten wij welke documenten er nodig zijn. Zo kunnen wij alles op een efficiënte manier bundelen en effectieve manier indienen. Door onze direct ingang bij banken hebben wij vaak een korte doorlooptijd en snel duidelijkheid. Maar wat als de bank de aanvraag dan toch afwijst? Geen zorgen, wij werken namelijk op no-cure no-pay basis. Indien wij mogelijkheden zien bij het indienen van een aanvraag, maar toch een afwijzing krijgen, dan sturen wij je ook geen rekening toe. 

Wat wij voor je kunnen betekenen

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust telefonisch of per email contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je bent van harte welkom op een van onze kantoren, of wij komen graag een keer bij je langs. We hopen je snel te ontmoeten! 

Laagste rente
4.0%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 4,0%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" Vakkundig en prettige begeleiding. Kortgeleden hebben voor het eerst een bedrijfspand aangekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. Werden goed geïnformeerd en konden daardoor een goed overwogen besluit nemen voor het aangaan van een financiering. Vanaf de aanvraag van de financiering tot en met de afsluiting, was de adviseur goed bereikbaar en werden onze vragen snel en efficiënt beantwoord. "

Chantal Roozenburg-Kleijweg

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
4.0%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact