Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 9:00 - 17:30

Horeca financiering

Droom jij ervan om jouw eigen horeca onderneming te starten? Of wil je graag jouw bestaande horeca onderneming uitbreiden? Maak in dat geval gebruik van een horeca financiering om van jouw droom werkelijkheid te kunnen maken. Logischerwijs beschikken ondernemers lang niet altijd over voldoende geld om een onderneming op te kunnen starten. Maak daarom gebruik van een financiering horeca als starter. Het team van Zakelijke FinancieringsUnie herkent de complexiteit op het gebied van financieringen en helpen starters als jou graag op weg!

Een horeca financiering - Wat is dat?

Een financiering voor horeca is niets meer dan een manier om zowel op de korte als lange termijn invloed uit te oefenen op jouw onderneming. Bij een horeca financiering als starter doe je aanvraag naar een bepaalde hoeveelheid vreemd vermogen. Deze aanvraag dien je in bij een externe partij, zoals bijvoorbeeld een bank. Ondanks dat een financiering voor horeca plaatsvindt tegen een bepaald rentepercentage, kan het op lange termijn erg rendabel zijn voor de onderneming. Vooral vanwege het feit dat een dergelijke investering ervoor kan zorgen dat jouw horeca onderneming verder kan groeien tot een winstgevende onderneming. Hierbij is het echter wel van belang dat je jouw financiering horeca als starter afsluit tegen het meest voordelige rentetarief in combinatie met de meest gunstige voorwaarden.

Financiering horeca starter aanvragen

Als ondernemer kun je een horeca financiering bij de bank aanvragen. Je dient hierbij wel rekening te houden met verschillende factoren. Als starter heb je namelijk de keuze uit diverse financieringsvormen. Met name als je startende bent dien je de nodige stukken aan te leveren om vervolgens inzicht te kunnen bieden met betrekking tot risicofactoren en de te verwachten rentabiliteit van de onderneming. Tenslotte dien je bij een financiering voor horeca aan te geven welk bedrag je wenst te lenen en in welke termijn je dit wenst af te lossen. Met al deze zaken, zijn wij als financiële partner voor ondernemers de schakel.

Een horeca financiering via Zakelijke FinancieringsUnie

Dankzij de jarenlange ervaring, vakkennis en persoonlijkheid staat Zakelijke FinancieringsUnie garant voor onderbouwd advies voor de juiste financiering horeca voor jouw onderneming. Door de jaren heen hebben we tal van verschillende aanvragen ingediend in tal van verschillende categorieën. Zodoende weten wij als geen ander aar we rekening mee moeten houden bij een financiering voor een horeca starter. Dit lijdt tot gunstige rentetarieven en goede voorwaarden.

Meer weten? Wij komen graag eens op gesprek op locatie en tijd die jou het beste uitkomt. Daarnaast ben je ook altijd welkom in één van onze kantoren. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op en plan een eerste contactmoment. Wij helpen jou en je onderneming graag verder!

Laagste rente
4.0%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 4,0%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" “Ten einde raad was ik. Al jaren was ik bezig om een hypotheek af te sluiten voor mijn paardenhouderij, maar bij het horen van de woorden paard en agrarisch, gingen alle deuren keer op keer weer dicht. Daarbij opgeteld de vinkjes mentaliteit in het bankwezen en mijn drama was geheel compleet. Toch bleef ik zoeken en moed houden. Google bleek in dit geval weer mijn beste vriend en ik vond Roel van de zakelijk financieringsunie. Leuke spontane foto en een goed verhaal. Vooral het stuk dat Roel zelf uit het bankwezen kwam en daar vond dat hij de ondernemer niet naar behoren kon helpen, sprak mij enorm aan. Ik dacht (een beetje tegen beter weten in), ik probeer het gewoon nog een keer. Nee heb je, ja kun je krijgen tenslotte. Na een verhelderend gesprek en de nodige uitwisseling aan gegevens, koppelde Roel mij al snel aan Stephanie van de hypotheken Unie. Zij heeft mij ook echt fantastisch geholpen! Altijd heeft Stephanie mij alles zo begrijpelijk uitgelegd, creatief meegedacht en mij altijd -uit eigen beweging- van iedere stap volledig op de hoogte gesteld. Het resultaat mag er dan ook zijn, de hypotheek is gepasseerd! Ik kan niet in woorden uitbrengen hoe gelukkig ik ben met dit resultaat dat eerst wel onmogelijk leek. Roel en Stephanie, onwijs bedankt voor jullie kunde en doorzettingsvermogen! Dank zij jullie ga ik een rooskleurige toekomst tegemoet.” Nicky Star, Equinova "

Nicky

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
4.0%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact