Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 9:00 - 17:30

Zakelijke hypotheek berekenen

Wanneer je namens je onderneming wilt gaan investeren dien je te beschikken over voldoende zakelijk krediet. Wanneer dit niet het geval is, zul je een zakelijke hypotheek moeten aanvragen. Alvorens je deze gaat aanvragen, is het echter verstandig om alvast te berekenen hoeveel je zakelijke hypotheek mag én kan gaan bedragen. Er zijn namelijk diverse hypotheekvormen die door tal van verschillende aanbieders worden aangeboden. Zakelijke FinancieringsUnie begrijpt dat het maken van een keuze zodoende lang niet altijd eenvoudig is. Wij ondersteunen je graag in de zoektocht naar een geschikte partij om je zakelijke hypotheek te berekenen.

Een zakelijke hypotheek berekenen?

Doorgaans wordt een zakelijke hypotheek afgesloten bij grote uitgaven als een bedrijfspand. Hierbij is het doel om de onderneming zowel op korte als lange termijn te kunnen laten groeien. Door een zakelijke hypotheek te berekenen wordt exact duidelijk hoeveel je met je onderneming kunt lenen alvorens je besluit een daadwerkelijke investering te doen. Ondanks dat je bij een zakelijke hypotheek te maken krijgt met rentetarieven is het met name op de lange termijn een rendabele keuze. Een dergelijke investering in bijvoorbeeld een bedrijfspand kan namelijk op positieve wijze bijdragen aan de groei van een onderneming.

Hoe werkt het?

Bij de berekening van een zakelijke hypotheek wordt er tevens rekening gehouden met de eigen inbreng van jou als ondernemer. Hierbij kun je er van uitgaan dat hoe hoger de eigen inbreng, hoe hoger de uiteindelijke zakelijke hypotheek. Daarnaast zijn er diverse aanbieders van hypotheken. Het is belangrijk om een aanbieder te kiezen die de juiste hypotheek tegen het meest gunstige rentetarief kan aanbieden. Samen met de Zakelijke FinancieringsUnie wordt er gekeken naar welke hypotheek het meest geschikt is alvorens we daadwerkelijk de zakelijke hypotheek gaan berekenen. Omtrent de aanvraag van de zakelijke hypotheek krijg je doorgaans te maken met diverse vraagstukken van de verstrekkende bank. Deze vraagstukken kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld de (toekomstige) rendabiliteit.

Zakelijke hypotheek berekenen dankzij Zakelijke FinancieringsUnie

Doordat we gebruik kunnen maken van onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij een betrouwbaar advies bieden met betrekking tot het berekenen van een zakelijke hypotheek en daadwerkelijk afsluiten van een hypotheek. Dit resulteert in voordelige rentetarieven en de meest gunstige voorwaarden. Ons doel is om jouw onderneming te kunnen bijstaan in haar groei.

Het is mogelijk om jouw wensen en dromen, gedurende het contactmoment, met ons te bespreken. Hiervoor kun je langskomen bij één van onze kantoren. Indien je liever vanuit een vertrouwde omgeving werkt, kan Zakelijke FinancieringsUnie ook naar locatie komen. Behoefte aan meer informatie met betrekking tot je zakelijke hypotheek berekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: wij helpen je graag op weg!

Laagste rente
1.90%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 1,90%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" “Ten einde raad was ik. Al jaren was ik bezig om een hypotheek af te sluiten voor mijn paardenhouderij, maar bij het horen van de woorden paard en agrarisch, gingen alle deuren keer op keer weer dicht. Daarbij opgeteld de vinkjes mentaliteit in het bankwezen en mijn drama was geheel compleet. Toch bleef ik zoeken en moed houden. Google bleek in dit geval weer mijn beste vriend en ik vond Roel van de zakelijk financieringsunie. Leuke spontane foto en een goed verhaal. Vooral het stuk dat Roel zelf uit het bankwezen kwam en daar vond dat hij de ondernemer niet naar behoren kon helpen, sprak mij enorm aan. Ik dacht (een beetje tegen beter weten in), ik probeer het gewoon nog een keer. Nee heb je, ja kun je krijgen tenslotte. Na een verhelderend gesprek en de nodige uitwisseling aan gegevens, koppelde Roel mij al snel aan Stephanie van de hypotheken Unie. Zij heeft mij ook echt fantastisch geholpen! Altijd heeft Stephanie mij alles zo begrijpelijk uitgelegd, creatief meegedacht en mij altijd -uit eigen beweging- van iedere stap volledig op de hoogte gesteld. Het resultaat mag er dan ook zijn, de hypotheek is gepasseerd! Ik kan niet in woorden uitbrengen hoe gelukkig ik ben met dit resultaat dat eerst wel onmogelijk leek. Roel en Stephanie, onwijs bedankt voor jullie kunde en doorzettingsvermogen! Dank zij jullie ga ik een rooskleurige toekomst tegemoet.” Nicky Star, Equinova "

Nicky

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
1.90%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact