Goedemorgen, wij zijn maandag weer geopend van 9:00 - 17:30

Zakelijk geld lenen

Als startend zelfstandig ondernemer zul je een kapitaal moeten hebben voor de opstart van je eigen bedrijf. Vaak is het lastig om dan zakelijk geld te lenen. Er is namelijk géén vast inkomen, waardoor er een groter risico is. Tóch is het zéker niet onmogelijk om geld te lenen, middels een zakelijke lening. Met deze lening kun je een groot aantal aspecten financieren binnen je bedrijf, denk hierbij aan: voertuigen, machines, inventaris en systemen, maar ook de voorraad en je bedrijfspand kun je middels een zakelijke lening financieren. 

Tegenwoordig vind je een groot aantal leningen waardoor de keuze enorm is. Zakelijke FinancieringsUnie kan je ondersteunen en de juiste begeleiding (op maat) bieden bij het kiezen van dé perfecte lening. Op deze manier zul jij je droom kunnen verwezenlijken, en zal de start of uitbreiding van je eigen bedrijf soepel verlopen.

Wat is een geld lenen voor de ondernemer? 

De meeste bekende vorm van lenen is de privé lening. Hiermee bekostig je grote veranderingen in en rondom je huis. Wil jij deze veranderingen doorvoeren in je bedrijf? Dan zul je zakelijk geld moeten lenen. Dit type lening verschilt op een aantal aspecten van een privé lening. Zo zijn er andere voorwaarden waaraan je moet voldoen. Een ander woord voor deze lening is het 'zakelijk krediet'. Met deze lening zorg je ervoor dat je in je onderneming kunt investeren. 

Het zakelijk geld lenen brengt, zoals de meesten soorten leningen, rente met zich mee. Ondanks de rente is het zakelijk geld lenen op lange termijn raadzaam. De investeringen kunnen voor een omzetstijging zorgen. Middels de investeingen kan je bedrijf een groei maken en kan er meer winst gegenereerd worden. Houd er wel rekening mee dat het van belang is dat je deze lening tegen het meest gunstige rentetarief en de beste voorwaarden afsluit.

Hoe werkt deze lening?

Het aanvragen van een zakelijke lening kan bij de meeste grote banken in Nederland. Iedere aanbieder heeft eigen geldende voorwaarden. Door het grote aanbod is het enorm belangrijk dat je de juiste hieruit kiest. Wij kijken samen met jou naar het aanbod, vergelijken de verstrekkers en vinden de passende zakelijke lening.

Zakelijk geld lenen via Zakelijke FinancieringsUnie

Zakelijke FinancieringsUnie begeleidt jou naar dé juiste zakelijke lening. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en zorgen met hun expertise voor een persoonlijke aanpak. Hierdoor is het mogelijk om een persoonlijk, passend én transparant advies te geven voor je onderneming. Wij hebben al vele aanvragen ingediend voor diverse ondernemingen, waardoor wij exact weten wat de beste aanpak is om een aanvraag in te dienen. Als zakelijk partner zorgen wij er daarnaast voor dat alles perfect is geregeld, zodat zorgen uit handen worden genomen.

Benieuwd naar wat onze werknemers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan in contact met Zakelijke FinancieringsUnie. Plan een oriëntatiegesprek bij ons op kantoor of op locatie in. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Samen zullen we naar de mogelijkheden kijken om zakelijk geld te lenen voor jouw onderneming. 

Laagste rente
4.0%

Zakelijke financieringen vanaf €50.000
Binnen één werkdag duidelijkheid
Aantrekkelijke rente vanaf 4,0%

Klanten geven ons gemiddeld

( 4.8 / 5 )

" Met heel veel kennis, goede communicatie, altijd tijd voor je en heel vriendelijk hebben ze voor elkaar gekregen wat anderen niet mogelijk achten. We zijn heel blij met het resultaat. Met name dank aan Roel. "

Tegeldirect Rosmalen

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen


Gratis financieringsscan aanvragen?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2
Stap 2

Een specialist neemt contact met je op voor een inventarisatie.

Stap 3
Stap 3

We plannen een gratis oriënterend gesprek of vragen gegevens per email op.

Stap 4
Stap 4

Je krijgt een vrijblijvende financieringsscan op maat.

Wij kennen ondernemers:
Wij zijn ondernemers

Volledig onafhankelijk advies, de laagste rente én passende voorwaarden: dat spreekt voor zich. Ondernemerschap betekent hard werken. Tijd is geld, maar tijd is vaak ook schaars. Je wilt je niet verdiepen in allerlei financieringsvormen, bankvoorwaarden en de hele papierwinkel tevoorschijn moeten halen. Jij wil ondernemen. En dat willen wij ook. Daarom voorzien wij jou graag van een passende financiering zodat jij hier geen omkijken naar hebt en je kunt richten op jouw onderneming.

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Advies aanvragen


Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
4.0%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact