Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 9:00 - 17:30

Beoordelingen Zakelijke FinancieringsUnie

Het afsluiten van een financiering is een groot besluit. Één verkeerde beslissing kan je veel geld kosten. Hulp van een goede financieringsadviseur kan je daartegen beschermen. Voordat je advies gaat inwinnen, wil je daarom graag weten hoe andere klanten een financieringsadviseur beoordelen. Beoordelingen over onze financieringen kun je daarom via onderstaande websites terugvinden. Laat je zelf ook een review over ons advies achter?

Een beoordeling schrijven kan op de volgende pagina's Facebook Google+ Trust pilot
Michel 22-11-2019

" Erg goede service. Snel, accuraat, flexibel en ze nemen de ondernemer alle zorgen uit handen. Ze helpen vanaf aanvraag tot afsluiten, en het persoonlijke contact is snel en deskundig. Een aanrader, zal het zeker weer gebruiken de volgende keer. "

Nils Kievid 22-11-2019

" Fijn samengewerkt en uiteindelijk ook het beoogde doel behaald. Communicatie verliep heel fijn. Ga zo door! "

Tom Gielis 22-11-2019

" "

Chantal Roozenburg-Kleijweg 06-07-2019

" Vakkundig en prettige begeleiding. Kortgeleden hebben voor het eerst een bedrijfspand aangekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. Werden goed geïnformeerd en konden daardoor een goed overwogen besluit nemen voor het aangaan van een financiering. Vanaf de aanvraag van de financiering tot en met de afsluiting, was de adviseur goed bereikbaar en werden onze vragen snel en efficiënt beantwoord. "

Simon roozenburg 05-06-2019

" Kortgeleden hebben voor het eerst een bedrijfspand aangekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. Werden goed geïnformeerd en konden daardoor een goed overwogen besluit nemen voor het aangaan van een financiering. Vanaf de aanvraag van de financiering tot en met de afsluiting, was de adviseur goed bereikbaar en werden onze vragen snel en efficiënt beantwoord. "

Coos Bitter 01-06-2019

" Toen de grootbanken ons in de steek lieten heeft ZFU ervoor gezorgt dat we ongestoord verder konden met ons ontwikkelplan in Laren. Dat deden ze met een hoop kennis, uitgebreid netwerk en de juiste dosis humor. Thanks voor alle goeie zorgen! Much appreciated! "

Kevin Braam 15-05-2019

" Deze heren snappen finance, al snel hadden ze een perfecte casus geschreven voor de bank m.b.t. onze financiering. Als je op zoek bent naar maatwerk en persoonlijke service raad ik deze heren zeker aan! "

Kevin 15-05-2019

" Snel, efficient en ze weten inhoudelijk waar ze het over hebben. Alles was echt enorm goed geregeld, met name omdat ze een kant en klare casus hadden geschreven die direct voor iedereen begrijpbaar was! "

Termonde Uitvaartcentrum 15-05-2019

" Uitstekende dienstverlening "

Erdem Boyraz 14-05-2019

" Aan de ZFU heb je echt een bondgenoot ze zijn erg doelgericht, meedenkend en er ontsnapt niets uit het oog. Zeer aangenaam om onze financieringsaanvraag bij jullie te laten verlopen. Dankjewel! "

Marlies Grandia 14-05-2019

" Prima service en goede uitleg, deskundige medewerker "

Gerard Verhoeven 14-05-2019

" Het persoonlijk advies en de deskundigheid van de medewerker was perfect "

Hylke 30-10-2018

" De adviseur heeft het onderste uit de kan gehaald voor mijn hypotheekaanvraag. Ik hoefde zelf nergens op te letten, de adviseur regelde alles voor mij. Ik zou iedereen aanraden om de hypotheek via de adviseur te regelen. Zowel zakelijk als privé. "

Anoniem 15-06-2018

" Wat een andere Hypotheekverstrekker niet kon regelen, gezien mijn onderneming, maakte deze adviseur in korte tijd mogelijk. "

Rudi en Sigrid 27-12-2017

" Wij zijn goed ontvangen en hadden een goed gevoel na ons eerste gesprek het was persoonlijk gericht. Wij vonden het fijn om meer dan 1 gesprek te hebben. Zelf heb ik een eigen bedrijf. Dus dan is het niet makkelijk om zomaar een financiering te krijgen. Maar door het goede en eerlijk advies hebben we alles kunnen regelen. "

Mark Versluis 26-12-2017

" Buitengewoon professioneel en betrokken!! Zeer goed advies en erg veel verstand van de materie... "

M. Bunt 17-10-2017

" Zeer goed zonder twijfel, De adviseur heeft ervoor gezorgd dat de bedrijfscijfers duidelijk vertaald zijn naar de bank toe, in die mate dat ze vertrouwen hadden om ons een hypotheek te verstrekken waar het andere adviseurs niet gelukt was. "

Anoniem 29-08-2017

" Heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt! Ik en mijn vriendin zijn startende ondernemer en toch hebben we een hypotheek kunnen krijgen terwijl zeker 10 andere instanties ons niet eens wilde helpen. "

Philippe Verdonschot 23-08-2017

" Gewoon goed geholpen. We zijn heel fijn geholpen en ze hebben hier ook echt verstand van zaken, zeker voor ondernemers! Ook is het allemaal heel duidelijk gecommuniceerd, kortom een aanrader. "

LV 21-08-2017

" Zeer kundig, breed netwerk, zeer flexibel, zeer klantgericht, out of the box denker, zeer integer. "

Rick 13-08-2017

" Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, de adviseur gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Anoniem 13-08-2017

" Andere kantoren kregen het niet rond, Stefan wel!! Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, ***** gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

I.J.K 08-08-2017

" Duidelijk advies en zeer goed geholpen door Pascal. Goede service, en snelle terugkoppeling bij vragen. "

P.M. 08-06-2017

" We hebben samen gesproken over een bedrijfsovername, daarop een plan gemaakt om de bedrijfsovername te doen over één jaar i.p.v. direct vanwege financieel gunstigere redenen. "

Wilfred 08-06-2017

" De adviseur is vanaf het begin open en duidelijk geweest over de mogelijkheden voor een hypotheek. Als ondernemer in de bouw is het moeilijk om een hypotheek te krijgen maar de adviseur heeft dit tot volle tevredenheid geregeld. In oktober ga ik verhuizen. "

Salarisadministratie Loont 10-11-2016

" Eén van onze vaste partners is HypothekenUnie te Weert, waar we tot op heden naar volle tevredenheid zowel particulieren alsook zakelijke cliënten naartoe sturen voor hypotheek of financiering. "

Luke C 06-11-2016

" Zeer goed en professioneel advies gekregen bij een ondernemershypotheek en financiering. Een aanrader voor bedrijven! "

Antoine vdKruys 18-10-2016

" Na bezoek aan o.a. enkele bekende banken bij Hypotheken Unie wel een onafhankelijk advies, en naar mijn mening beste aanbod gekregen. Mede door groter aanbod van mogelijkheden financieringsmogelijkheden, qua geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. "

Jac G. 15-11-2015

" Meedenkende en slimme club met merkbaar veel verstand van financiële zaken. Kenmerkend ook vond ik het prettige en vriendelijk verlopend contact. "

Reviews Zakelijke FinancieringsUnie

De beoordelingen betreffen niet enkel financieringen maar natuurlijk ook over onze andere diensten, zoals bemiddeling bij bedrijfsfinancieringen, hulp bij het opstellen van ondernemingsplannen, verzekeringen vergelijken en ons onafhankelijk advies. We stellen het op prijs als jij ook een beoordeling achterlaat!

Voordelen Zakelijke FinancieringsUnie

Om je te helpen bij het maken van je keuze, tot slot, onze voordelen nog een keer op een rij:

  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: beoordeling per casus
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, mail, WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans


Financieel vraagstuk?

Zakelijke FinancieringsUnie is jouw partner in elke fase van het ondernemerschap. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze financieel adviseurs houden de zakelijke rentes dagelijks, scherp in de gaten. Ook de beste passende financiering tegen de laagste mogelijke rente? Bekijk de actuele rentes.

Laagste rente
1.90%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 9:00 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact