Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 9:00 - 17:30

Hypotheekrente 1 jaar vast

In de regel geldt: hoe kort de rentevastperiode, hoe lager het de rentepercentage. Met een langere renteperiode moeten de banken het geld voor je reserveren, waardoor de rentepercentages stijgen. In de meeste gevallen zul je dus met een hypotheekrente van 1 jaar vast het minste rente betalen. Maar is het verstandig om je rente voor 1 jaar vast te zetten? Dat is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie én wensen. Lees hieronder verder.

Rente 1 jaar vastzetten

Wij helpen je graag met het vinden van aantrekkelijkste rentetarieven én de beste voorwaarden. Het creëren van financieel voordeel voor jouw is immers ons bestaansrecht. Zakelijke FinancieringsUnie vergelijkt alle rentetarieven voor 1 jaar rentevast van de geldverstrekkers. Daarnaast kijken wij, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en eisen, naar de beste voorwaarden. Als financiële partner voor de ondernemer zijn we bij jou in dienst, en niet bij de bank.

Heb je een vraag over het vastzetten van de rente voor 1 jaar, en ontvang je graag advies? Vul dan het contactformulier in, je ontvangt binnen één werkdag reactie. 

Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Huidige laagste rente
3.09%

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.