Goedemorgen, wij zijn maandag weer geopend van 9:00 - 17:30

Rente voor 10 jaar vast

Het vastzetten van de rente is zeer interessant. Door de lage rentestand is het aantrekkelijk om de bedrijfshypotheek voor bijvoorbeeld 10 jaar, of zelfs 20- of 30 jaar vast te zetten. Maar is het langdurig vastzetten van de rente voor jou interessant? Lees hieronder verder.

10 jaar vastzetten voor iedereen interessant? 

De meeste mensen kiezen voor een rentevastperiode van 10 of 20 jaar. Het vastzetten van de rente voor 30 jaar is ook in opmars. Een lange rentevastperiode is echter niet voor iedereen de beste keuze, zo ligt het rentetarief bij een langere periode vaak hoger. Ben je een risiconemer en wil je de bedrijfshypotheek snel afbetalen? Wil je niet gebonden zijn aan één locatie? Dan is een rentevastperiode van 5 jaar misschien interessanter voor jou. Wil je juist weinig risico nemen en profiteren van de lage rentestand? Dan past een rentevastperiode van 20 of 20 jaar beter bij je.  

Weten wat bij jou past?

Wil je graag weten welke rentevastperiode voor jouw bedrijfshypotheek en persoonlijke wensen beter is? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we bespreken welke renteperiode het meest aantrekkelijk voor jou is. 

Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Huidige laagste rente
4.0%

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.