Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 9:00 - 17:30

Hypotheekrente 20 jaar vast

 

De meeste huiseigenaren kiezen er tegenwoordig voor om de rente voor een langere periode vast te zetten. Een rentevastperiode van 20 jaar is de meest gekozen periode. Hieronder leggen wij kort uit wat de voordelen en nadelen zijn.

Door je hypotheekrente vast te zetten voor een langere periode kun je in de meeste gevallen meer lenen. Daarbij biedt het een mate van zekerheid en neem je vrij weinig risico. De keerzijde is echter dat bij een langere rentevastperiode de rentepercentage hoger is. Doordat de bank voor een langere tijd moet reserveren, is de rentepercentage hoger dan bij een kortere rentevastperiode. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onafhankelijk advies op maat

 

Zakelijke FinancieringsUnie is een klein team van professionals die compleet onafhankelijk opereren. Als onafhankelijke partner voor ondernemers kunnen wij het aanbod vergelijken van álle geldverstrekkers. Wij werken namelijk voor jou, en niet voor de bank. Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen zullen wij vervolgens de juiste hypotheekvoorwaarden vinden, passend op jouw persoonlijke situatie.

Graag een gratis kennismakingsgesprek inplannen waarin wij de mogelijkheden bespreken? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Huidige laagste rente
4.15%

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.