Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 9:00 - 17:30

Variabele rente interessant?

Variabele rente is een rentetarief dat constant kan veranderen. Het rentetarief is namelijk afhankelijk van de marktrente, en is hierdoor variabel. De hypotheekverstrekker kan de variabele rente te allen tijde naar boven of beneden bijstellen. Stijgt de marktrente? Dan stijgt het variabele rentetarief. Daalt de marktrente? Dan daalt het variabele rentetarief. 

Een variabele rente voor een bedrijfshypotheek heeft zowel voor- als nadelen. Denk je dat de marktrente nóg meer zal dalen én maakt het voor jou niet uit dat het maandelijkse bedrag van jouw bedrijfshypotheek kan variëren? Dan is een variabele rente (mede door de gunstige rentetarieven) misschien interessant voor jou. Lees hieronder verder wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Als onafhankelijke financiële partner voor ondernemers vergelijken wij de hypotheekproducten van álle geldverstrekkers. Doordat wij een aanvraag kunnen indienen bij álle geldverstrekkers, hebben wij de mogelijkheid om het aanbod te vergelijken. Zo gaan wij voor jou, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen, op zoek naar het laagste variabele rentetarief, met de beste voorwaarden.

Wil jij weten of variabele rente, gebaseerd op jouw persoonlijke- en financiële wensen, interessant is? Neem dan vrijblijvend via een contactformulier contact met ons op. In een persoonlijk kennismakingsgesprek zullen wij samen de beste opties voor jou op een rij zetten. 

Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Huidige laagste rente
1.80%

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.